Tjatet börjar bli för mycket!


Alltså, jag vet inte om ni minns att jag berättade om min pappas nästan frenetiska tjat om att jag ska börja jaga med honom. Det går väl an att han frågar då och då men nu börjar hans tjat bli för mycket. Härom dagen sa han faktiskt till mig att det enda han önskar sig till jul är att jag tar min jägarexamen och hänger med honom ut. Jag vill ju inte ha dåligt samvete för att jag faktiskt inte vill ut och jaga sjuttioelva gånger om året. Men jag känner nog att jag kanske borde hänga med honom kanske en gång om året? Pust, att man ger med sig när det handlar om tjat är ju aldrig bra, men det är ju trots allt min pappa. Har ni några erfarenheter av sånt här? 

Så ja, det får nog bli en av farsans julklappar, att jag kan hänga med i vår någon gång. När det har blivit lite varmare och det är säsong för något litet djur. Kanske grävling? Eller är det på hösten? Äsch, ni hör, jag är inte direkt någon expert..

gräv

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)