Someday!


Hallå i stugan. Hur står det till med er idag? Jag måste erkänna att jag känner mig alldeles ringrostig när det kommer till bloggandet, kommer liksom inte igång på något bra sätt. Men har bestämt att jag ska bjuda lite på musik när jag fastnar och det tänkte jag göra nu. Jag vet att låten är läskigt gammal, eller… Ja kanske inte gammal GAMMAL men ganska gammal i alla fall. Beror såklart på vem man frågar. Men det är Jason Mraz i alla fall ni får lyssna på, det får ni nöja er med.

Annars då? Hos mig har det inte hänt så mycket faktiskt måste jag säga. Knallat på i sitt vanliga lunk, jag tog det lugnt i helgen och beställde nya däck faktiskt. Mina vinterdäck är helt utslitna och jag hittade en sida där man kan köpa billiga däck så jag slog till. Håller tummarna att de kommer nu i veckan så att jag har något att vakna till i helgen. Det ska nämligen bli en brakutgång på lördag. Två av polarna fyller 30 så vi ska fira dem ordentligt. Först var det på tapeten att ha en 60-årsfest någonstans men de bestämde sig för att det är mycket lättare att gå ut istället och då blir det så. Även fast jag mer diggar hemmapartyn.

Nu ska jag ut med soporna. Det luktar faktiskt ganska äckligt av gammal kyckling från gårdagens middag och kaffesump från mig konstanta kaffemissbruk. Hörs!

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)