Smart förvaring till hallen


Något ni kanske inte vet om mig är att jag älskar skor. Min hall ser allt som oftast ut som ett riktigt bombnedslag, med olika sorters skor kastade huller om buller på golvet. För mig är det nämligen viktigt att matcha. Jag har bland annat skor som passar kläderna jag festar i, skor som jag går till mataffären i och skor jag använder på jobb. Med andra ord är det dags att sätta in en skohylla i hallen så att det så småningom blir lite ordning och reda. Vilken stil jag skall satsa på vet jag inte riktigt än. De flesta av mina möbler är dock väldigt moderna med raka linjer, så jag tror väl att det bli något liknande. Jag vet inte heller riktigt om den skall vara svart eller vit, men svart är väl kanske lite mer praktiskt. Vi får se vad jag hittar på helt enkelt!

Skor i en hylla

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)