Skräponsdag


chipsEgentligen skulle jag behöva ta tag lite i mig själv idag. Sitter och äter chips och dricker cola mitt på blanka dagen när jag har massa andra saker att göra. Men ibland går det liksom inte att ta tag i sig själv, trots att man skulle önska att man kunde.

Jag har i alla fall fått vinterdäcken jag beställde levererade så tänkte försöka byta ut dem så snart som möjligt. Har läst att det ska bli minusgrader snart så har ingen lust att halka omkring på sommardäck. Dessutom köpte jag också en strålkastare till vinterkörningen som jag också skulle behöva montera. Men jag tycker ju inte att det är det roligaste som finns, att hålla på med bilen. Jag vet att vissa älskar det men jag är faktiskt inte en av dem. Men det är som sagt bara att ta tag i sig själv och köra.

Vet ni hur jag äter chipsen för att jag inte ska kladda ner tangenterna nu när jag sitter och skriver. Med sked. Jag äter chipsen med sked. Jag tror att jag skulle förlora alla mina vänner om de såg mig göra detta. Sjukt omanligt.

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)