Så trött på mina kunder!


Det är verkligen tröttsamt när kunder inte betalar sina fakturor i tid. Jag menar, jag har löner att betala ut, utgifter. Har inte lust med att vänta på att kunderna betalar, speciellt inte nu innan jul. Brorsan sa att jag kunde vända mig till ett företag som sysslar med fakturaköp. Jag själv är inte så insatt, som alla vet, i ekonomi och sånt så jag kände mig ganska tappad när han sa det. Men sen visade han mig hur man kunde göra så jag ska faktiskt testa. Tydligen så funkar det som så att de köper fakturorna av mig då och sedan sköter de resten. Kan det bli smidigare?

Detta fenomen ska jag i alla fall ta en skål på. Fast inte förrän imorgon. Då blir det julbord med jobbet på Annexet med julgala och allt och sen ska vi ut. Ska bli riktigt kul!

julgala

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)