Romantikern själv


frukostMorgon har guld i mun. Ja, det är ju vad som sägs i alla fall. Jag har inte upptäckt det på någon av veckans dagar och inte heller tycker jag att lördagar har speciellt mycket guld i munnen på morgonen heller men det finns väl någon mening med att vara vaken lördag morgon också.

Min anledning idag är faktiskt att jag ska gå på frukostdejt. Tro det eller ej. Det är med en tjej som heter Erica som jag har träffat på Tinder. Hon verkar sjukt söt och hon ser riktigt bra ut också. Så hon bjöd mig faktiskt på dejt! Vi hade pratat lite om frukostbufféer på hotell och hon sa att hon älskar Clarion Hotells frukost så hon föreslog att vi skulle dit idag och äta. Första gången vi ses, ska bli kul.

Har försökt att hitta någon på krogen men det är ju helt omöjligt. Tjejerna som är ute är inte seriösa. Och det har egentligen inte jag heller varit tidigare men nu känner jag att det skulle vara trevligt att träffa någon. Så nu gör vi ett försök med det här med internetdejting! Ser fram emot det, även om jag är jävligt trött. Måste dra om 15 minuter, måste ta tunnelbanan in till city. Det är något fel på bilen och jag har beställt bildelar (riktigt billiga bildelar från nätet dessutom) men de har inte hunnit fram till mig än. Så det blir kommunaltrafik idag. Hoppas hon inte vill åka någonstans efteråt bara.. Då föreslår jag promenad! Det är ju romantiskt och så… Eller hur?

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)