Arkiv för kategori Party

Januari = fest!

Tjena på er alla galningar!

Hoppas ni har det bra i kylan. Själv har man det kanon, trots att man längtar till lite varmare breddgrader. Har träffat ganska skönt folk nu på senaste tiden, inte minst tack vare alla jul- och nyårsfester som man har varit på. Alltid kul med lite nya kontakter, eller hur?

Idag ska jag till exempel kolla lägenheter hos en fastighetsmäklare i Kumla  ihop med en nyfunnen vän. Han jobbar nämligen på det stora fängelset där och måste flytta närmare. Självklart vill han ha med mig, för min smak på lägenheter är ju närmast legendarisk. Det fick han givetvis nys om och så gick det som det gick. Haha.

Har även träffat en väldigt speciell person som jag längtar efter att få komma närmare… Mer än så säger jag inte nu. Hoppas bara att den här personen känner likadant som jag gör. Annars blir jag ledsen…

Ha det bra alla! Vi hörs senare på året.

Inga kommentarer

Stanna hemma

Har tänkt igenom det där med resan nu och det lutar åt att jag skippar det helt. Lite synd, men ibland måste man prioritera. Istället för att låta pengarna gå till en resa tänker jag fixa lite sköna grejer hemma. Har bestämt mig för att köpa lite härliga fåtöljer för att få till en skön chillstämning. Om man inte får resa kan man väl ändå få ha det nice, eller hur?

Finns massa fina fåtöljer att välja på genom den länken jag fixade, lite svårt att veta vad man vill ha. Men funderar på något i samma stil som på bilden. Den är skön tycker jag, enkel men ändå snygg. Funkar nog bra till förfesterna också, med tanke på att man kan gosa ihop sig två stycken på ett säte – smart va?

Hoppas jag inte ångrar mitt beslut av att inte följa med till Thailand. Men, det finns ju en vinter nästa år också.

Inga kommentarer

Partyresan i vinter… eller?

Sorry att jag inte har skrivit på länge, men har varit sjukt busy. Idag försökte min polare få mig att boka en resa till Bangkok med avresa i december. Sjuka fester säger han att det är, god mat och billigt också! Sugen? Absolut. Har egentligen inga pengar som vanligt och det är ju ett litet problem. Är det ok att resa när du behöver låna pengar för biljetten? Kanske… Jag ska dra en öl i helgen med polaren igen och tänka över det. Hade ju varit riktigt kul att festa i Thailand! Den där drinken ser ju inte fel ut direkt.

Inga kommentarer

Riktigt bra, faktiskt!

Inga kommentarer

Fredagsplaner!

Tjenare allesammans!

Hur står det till med er? Jag håller just nu på att göra ved mig för dagens jobb. Det är äntligen fredag och det betyder för min del att jag ska skynda hem från jobbet och sen ta mig hem till Sebbe för att planera upp kvällen. Vi ska nämligen på två fester i ikväll, men vet inte riktigt hur vi ska lägga upp det. Planen var från början att bara försöka välja, att bara gå på den. Men det visar sig ju att det kommer folk till båda festerna som vi vill hänga med så det får bli en kombination ikväll. Men nu ska vi b ara komma överens om vart vi börjar och vart vi slutar, så att säga. Hur ser era fredagsplaner ut?

fest

Inga kommentarer

Så sjukt bra!

Inga kommentarer

Har ni hört?

Jäklar vad jag ser fram emot deras album!!

Inga kommentarer

Gammal men bra!

Inga kommentarer

Galet bra, alltså!

Inga kommentarer

Riktigt bra helg bakom mig!

Tjabba allihop!

Hade ni en lika jäkla rolig midsommar helg som jag? Vilken gött väder vi bjöds på dessutom, blev kronan på verket- liksom. Vi var ett helt gäng som höll till i Josephines föräldrars sommartorp på Gotland hela helgen och jag skull gärna ha stannat där i flera veckor och bara köra midsommar i repris om och om igen. Så bra var den!

got

Nu är det bara några veckor kvar innan jag går på långsemestern för året. Kunde inte komma lägligare då jag är riktigt redo efter helgen. Det ska drickas bärs, resas runt i Sverige och säkert någon sista-minuten om tillfälle ges. Hur ser er semester ut?

 

Inga kommentarer