Om du var kung för en dag


Vad skulle du göra om du var kung för en dag? Jag menar inte Magnus Uggla-”Kung för en dag” (då du levt på nudlar och smslån för att sen bränna hela lönen den 25e) utan jag menar riktig Kung För En dag.

Du är kung över Sverige och kan göra vad du vill och folk runt omkring dig behandlar dig som om du är kung för alltid (de vet alltså inte om att det bara handlar om en dag). Skulle du gå ut och jaga och hänga med en kändis eller skulle du börja stifta lagar? Själv skulle jag nog ta ferrarin till Öland och ligga på stranden, ta med mig Camilla Henemark ut i skogen och ha det trevligt.

Eller använda mig av apanaget för att betala tillbaka alla sms lån jag dragit på mig senaste året. Sen skulle jag bjudit in alla mina vänner till en stor fest på Drottningholm. Givetvis hade jag bjudit in högvaktsstyrkan också, bjudit på alkohol och supit ner dem rejält under bordet. Sen låna deras ak5-or och haft en liten skjuttävling ute i skogen. Jag undrar vilket land som det skulle vara bäst att vara kung i. I Sverige har ju kungen typ ingen makt. Man vill nog hellre vara kung i något arabiskt land, där man har oljemiljarder att göra vad man vill med och helt oinskränkt makt över folket. Genom att motivera det med religion kan man där göra precis vad man vill, stifta vilka knäppa lagar som helst. Där är det förmodligen mycket roligare att vara kung för en dag än i Sverige. Fast det är klart, det finns betydligt finare tjejer i Sverige än i förenade arabemiraten. Där nere är det inte gott om blonda bombnedslag. Nej, vill man ha det så är det Stockholm som gäller. Adress i gamla stan, då är man kopulär.

Nja, men skämt osidå, hade nog åkt på en massa resor i alla fall om jag var knug. Det är ju nåt man inte gör varje dag med mitt jobb direkt..

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)