Nu vänder vi blad


Nu vänder vi blad helt och välkomnar januari och allt som kommer med det! Känns riktigt bra, månaden är en av mina favoritmånader. Främst för att jag älskar nystarter. Men å andra sidan kan man ta nystarter precis när som helst.

Jag har däremot varit så satans trött den här veckan. Vet verkligen inte varför men jag känner för att sova precis hela tiden. Och då speciellt när jag sätter mig ner på en varmare plats. Det är väl kanske inte så konstigt att känna så antar jag men det kom så plötsligt. Jag är riktigt orolig över att jag ska bli sjuk nu. Hoppas verkligen inte på det, har massa spännande saker framför mig.

50Jag har förresten börjat fundera på vad jag ska köpa till min mamma i 50-årspresent. Hon fyller 50 i mars och jag har verkligen inte den blekaste aning om vad jag ska köpa till henne. Det måste ju vara något större än vad jag vanligen köper. Jag och min syrra var inne på en resa tidigare men omständigheter har gjort så att det inte riktigt går längre. Så vad köper man?

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)