Nu ska det bli värme!


Tjabba allihop!

 

Hur står det till med er en såhär fin dag då? Några fester på gång? Ah, det är ju bara tisdag, men ändå!

För mig är det en bush dag idag, efter jobbet så ska jag nämligen hem till pappa för att hjälpa honom med hans kolonilott, som jag nämnt innan. Det är nämligen så att han har bestämt sig för att köpa några element för att värma upp stugan nu på höst och vintertid. De spenderar inte så många dagar där under de kalla månaderna men jag antar att han vill ha alternativet utan att frysa till is. Så vi ska på elementjakt, helt enkelt. Man kan ju leta efter roligare saker, så klart, men jag tycker det är kul att hjälpa till med sånt här eftersom han lär mig en del då. När jag själv äger en lott eller ett hus så ska man ju kanske veta hur ett element ska se ut i alla fall. Haha!

elementNä, nu får jag sätta igång med dagen så jag kommer härifrån i tid!

Hörs!

 

 

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)