Nu är farsan i farten!


Alltså, det här med att föräldrar gärna ser att deras egna intressen smittar av sig på barnen är ju något som bara måste bannlysas. Min pappa är en mästerjägare sedan hur många år sen som helst, och vill därför att jag ska hänga med ut. Jag har varit ute med farsan några gånger, men jag tycker det är urtråkigt. Och allt det där snacket om olika saker som jag knappt vet vad det är som lockpipor och bulvaner. Nu har han börjat tjata om att jag ska med i början av november, och det verkar faktiskt riktigt svårt att komma ur det den här gången. Eftersom det är om några veckor så har jag liksom inget planerat, och det vet han! Kanske ska jag hänga med och göra livet lite svårt för honom? Fast det vill jag ju inte. Egentligen. Dessutom är det ju farsdag nästa vecka, så göra honom besviken vill man ju gärna inte heller. Vi får se hur jag gör ..

jajk

Kanske kan jag skylla på att jag inte kan lämna Tyson, även fast Noelle mer än gärna hade haft honom för en helg. Vad har man annars en bebis för? Haha! Har någon några tips på hur man kan ta sig ur sånt här utan att såra någon?

 

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)