När olyckan kommer i tre!


De säger ju det, att en olycka sällan kommer ensam och det är ju verkligen dagens sanning måste jag säga. I morse när jag vaknade så hoppade jag i duschen, när jag sedan går ur så märker jag att hela badrummet står i vatten. Det är alltså stopp. Irriterande i sig, men det går ju att lösa och det ska ju inte få förstöra dagen, så att säga. När jag ringer det numret som jag fått genom föreningen så svarar ingen, på typ en timme. Irritationsmoment 2. Så då fick jag sätta mig och försöka hitta någon annan här i Stockholm som hade jour och kunde komma snabbt. När jag hittade ett nummer och skulle ringa så bestämde sig min mobil för att jag inte alls skulle ringa och frös. Den är fortfarande fryst och jag kan inte ens stänga av den.. Så nu sitter jag här och dricker kaffe med arga klunkar och inväntar farsan som lovade att komma hit och kolla på det, alternativt ta dit dem som han använder. Som tydligen faktiskt var densamma som jag skulle ringa .. idag, alltså, vilken jäkla morgon .. 

avlopp

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)