Möte om ombildning


Urkkk var ut igår igen, är sjukt seg idag. Känns som om mitt huvud håller på att explodera vid minsta ljud och rörelse. Det var en väldigt trevlig natt men nu är jag verkligen inte så stursk. Varför tyckte jag att det var en bra idé att beställa in en bricka med shots precis innan stängning??? Vi började kvällen på söder och snaps men sen flyttade vi oss till Ambassadeur där aftonen avslutades. Nu ligger jag i soffan och kollar på skidåkning med laptopen framför mig. Borde ta och hoppa in i duschen för jag har lovat morsan att följa med henne på ett möte. Att ombilda hyresrätt till bostadrätt handlar mötet om och hon vill att jag ska följa med och försöka övertala de andra till att rösta ja. Just nu känns det verkligen inte som om jag har kapacitet att övertala någon alls. Dessutom måste jag ta tunnelbanan vilket också känns som döden eftersom jag inte kan ta min bil. Jag vill verkligen inte riskera att tappa mitt körkort eller ännu värre tänk om jag skulle orsaka en olycka. Jag förstår inte de som sätter sig i bilen onykter, vad tänker de egentligen med? Det är i allafall inte med hjärnan för de kan inte ha en endaste cell kvar i den.

Borde tänkt ombilda hyresrätt istället för shots shots shots igår natt

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)