Möbel- och hund tankar!


Nu när jag har löst det ekonomiska för hunden så gäller det bara att hitta en bra kennel att köpa från.

Funny-dog-meme

 

Vilken djungel det är med kennlar runt om hela Sverige, helt galet egentligen. Det är säkert 30% av alla de hundratals kennlar som är någorlunda bra, så det gäller att sila bort de dåliga. Jag kommer ju köpa min valp så snart man får lov, men jag vill ju att mamman ska ha haft ett bra liv och en fortsatt bra tillvaro. Det är inte höga krav liksom, det är bara humant!

Utöver hunden så funderar jag på om det inte vore dags att köpa något nytt till hemmet i dagarna. Jag är ju dock en sån som älskar att ha något ovanligt, alltså inte sjukt massproducerade grejer, så det är ganska svårt att hitta grejer till bra priser. Synd jag inte kunde bygga allt själv! Nu har jag dock stött på en himla bra sida, där det är en hel drös olika möbelformgivare som man får läsa om. Sjukt häftigt att få se ansiktet bakom den där lampan man tyckte, typ! Det kanske inte är helt vanligt att man intresserar sig för det, men det gör verkligen jag! Så nu ska det nog online-shoppas lite, tror jag bestämt!

Tjejen blir helt till sig när jag faktiskt får lust att shoppa, så nu har vi säkert hela kvällen upp planerad till just detta, shopping. Skillnaden mellan oss är dock att jag ser vad jag vill köpa, köper det och sen är jag klar. Hon vill ju sitta och titta i flera timmar .. Får nog bli nått glas vin och några öl för att stå ut ikväll! Haha!

 

 

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)