Livet just nu!


I helgen ska Noelle bo här hos mig, jag vet inte riktigt om det omedvetet är ett test för att se om vi kan bo ihop. Det går ju fortfarande ruskigt bra mellan oss. Trots allt jobb och hundpassning så hittar vi liksom stunder att bara vara vi två. Det ska blir riktigt mysigt att ha henne här hela helgen faktiskt. Ska nog försöka visa upp mina bästa sidor så hon också börjar tänka på om det hade varit något att flytta ihop. Det må vara snabbt, men när man vet så vet man. Så är det ju. Och jag vet, det är Noelle jag vill vara med!

vi

Sen vill jag bara ta upp en grej som jag har tänkt snacka om länge. Jag fick faktiskt ganska mycket skit av vänner och familj för att jag tog snabblån när jag skulle köpa Tyson, men det var det verkligen värt. Han är ju som mitt lilla barn nu. Det räckte med bara några timmar innan jag kände att jag kunde gjort vad som helst för den lille rackaren. Dessutom är det ju mitt liv? Och jag kan hantera lån, bättre än andra. Det är redan  avbetalt och över, men jag hade kunnat låna ännu mer om det var något som behövdes för Tysons skull. Så, nu fick jag det sagt också!

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)