Lån för hunden ändå!


Nu har jag typ insett att det inte kommer gå att hinna spara till både hund och semester.

amstaff

Sommaren är ju snart här och jag har inte alls så mycket som jag behöver, dessutom kommer jag behöva lägga sura pengar på en ny dator nu också. Jag kommer dock inte köpa nån riktigt dyr dator då jag nog egentligen inte behöver det. Men det betyder ändå ett hål i sparpengarna så det blir nog ett lån till sommaren ändå. Det finns ju inte så många sätt att få pengar snabbt nu för tiden, förutom ett enkelt lån. Det var annat förr i tiden när man bara kunde ställa sig vid en grind och vänta på passerande och få sig en slant som Emil! Haha! Eller om det var Rasmus på luffen .. Äh, nån av grabbarna i alla fall!

Det lutar fortfarande åt att jag ska skaffa en amstaff, de är ju så himla fina! Och om jag inte är en passande person så får jag väl faktiskt bara ta och bli det! Alla kan ju förändras, sägs det ju?

 

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)