Julen närmar sig!


Tjabba people!

Hur är läget med er? Med mig och Tyson är det riktigt bra just nu. Noelle mår också bra! Men hon stressar en del inför julen, trots att hon började med förberedelserna två månader innan. Haha! I går vart jag ute med grabbarna och tog några bärs, som tur var kunde Noelle hänga hemma hos mig med Tyson så jag slapp springa hem och gå ut med det lilla livet då och då. Jocke snackade om en spännande ny långivare, som han så fint benämnde det. Att han hade kommit över ett riktigt bra lån med fina villkor nu till allt julfirande och sen nyår. Jag själv började fundera på om det inte vore så att jag också skulle behövt lite extra pengar nu när de liksom rinner ur fingrarna på en. Men jag ser hur länge jag kan gå utan först. Man vill ju gärna slippa snåla på nyår, så det kanske blir ett litet. Har ni alla planer spikade inför alla fester nu i december? 

öl

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)