Inte mycket annat än jobb!


Ja, det kan man verkligen säga just nu. Dagarna liksom flyter ihop med varandra som aldrig förr. Det är ju alltid så, att man liksom dyker ner i vardagen på hösten. Det finns ju liksom inte så mycket annat att göra än det, egentligen. Förutom att umgås med Tyson och försöka lära honom att vara hund. Haha, det är inte bara, bara att försöka uppfostra en hund vill jag lova. Men snart känner jag att det är dags att titta upp igen. Börja ha lite fritid igen. Men inte ännu, jag tror kanske att det blir mycket jobb hela september ut, så jag ser fram emot oktobers ankomst.

vardag

Förutom jobb och annat som hör jobbet till så har jag också tagit mig an att vinter-rusta bilen nu när jag har tid för sånt tråk. Jag bokade en service igen på Meca och sen har jag börjat kolla efter nya vinterdäck i samma veva. Det känns som om det är dags att byta ut de vinterdäcken som jag har så spåren inte är så tydliga som jag vill längre. Det viktigaste är nog att jag får igång så att värmen funkar igen, den la av i slutet av förra vintern och sen har jag liksom inte haft något behov av att laga den. Men jag vet hur kallt det kommer bli, så det är lika  bra att få det fixat nu.

Hur har ni det? Är ni också i vardagens dike?

 

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)