Hyllningsinlägg


sorryDet här inlägget vill jag skriva för att jag är så tacksam!

Kommer ni ihåg att jag skrev i december och nämnde att mina kunder inte alltid betalar sina fakturor? Ni kan läsa det inlägget här annars. Jag tog ju hjälp av företaget Arvato gamla Gothia Finans och lyckades lösa alla svårigheter jag satts i på grund av just det, att kunderna inte betalar som de ska. Däremot verkar det som att flertalet av kunderna har varit inne och sett det inlägget och förstått vad det innebär när man är sen med att betala fakturorna. Som jag skrev så är det ju inte bara jag som blir lidande, det är ju löner och andra fakturor som ska betalas ut av mig också. Så både i januari och nu i februari har alla fakturor betalats och jag har mottagit två mail från olika kunder där de bad om ursäkt för att de varit sena.

Ibland hjälper det att skriva upprörda saker, både här på bloggen och på Twitter (där jag också uttryckte mitt missnöje).

Nu är det bara att se framåt. Det känns så att företaget blommar, jag dejtar en riktigt härlig tjej och jag mår bra! Det är bara lägenheten hemma som behöver ett litet uppsving nu. Tänkte renovera köket så tänkte åka runt och kolla var mitt nya kök finns. Tänkte börja med Ikea, jag gillar verkligen deras grejer.

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)