Hittat min Amstaff!


Nu äntligen har jag faktiskt hittat en riktigt bra kennel som hade en ny kull av precis vad jag ville ha. Dock var de väldigt små och diade fortfarande från mamman så jag får vänta några veckor innan jag får hem honom, men jag har valt vilken av dem som ska bli min. Det är en liten kille, som var den som faktiskt hade ett intresse av mig också. De säger ju det, att det egentligen är hunden som väljer sin ägare och inte tvärtom. Och han valde mig, direkt! Jag knäppte några bilder på dem och fick en riktigt fin på just min kille !

amstaff

Så nu när jag har några veckor på mig så ska jag handla på mig allt jag kan tänkas behöva och läsa på lite till om just valpar. Det är ju en hel vetenskap det där med att uppfostra en valp, så det gäller att inte ligga på latsidan. Helt galet att det faktiskt händer nu och allt för att jag kunde låna enkelt och snabbt för att kunna köpa honom. Så himla bra! Jag kan knappt bärga mig för att få hem honom!

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)