Här har ni mig

majbrasan

Hej på er allesammans som så vackert samlats på min sida för att ta del av mitt liv – och speciellt mitt festande!

Alla som känner mig vet att jag är en riktig partyprisse och att lyssna på bra musik, håva i mig öl och helrör är bland det bästa som finns. Självklart finns det andra roliga grejer i livet, jag lovar att ni aldrig kommer att se mig på den lokala närpuben med en cigarett i ena handen och en öl i andra kl 11 på en tisdagsförmiddag. Nää, på dagen föredrar jag att pilla upp en stor saftig prilla och ta en stor kopp kaffe. Snus och kaffe är en oslagbar kombo för mig. Speciellt om man köper det där färska snuset som finns på butiken i stan.

Jag tycker det är väldigt roligt att göra i ordning hemma. Rent och snyggt ska det vara och jag älskar doften av nya möbler. Och nya tidningar, men det är en annan sak som jag kanske eller kanske inte tar upp i ett inlägg.

Sjukt kul är det i alla fall att ni kolla in här! Jag skulle bli riktigt glad om ni vill dela med er av era tankar, era bästa drinkar, uteställen, resor osv. You name it!

Välkomna önskar världens mest festglada Alexander!

party

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)