Försäkring för villa


Förra året så inträffade en allvarlig olycka för några av mina grannar. De hade varit utomlands och när de kom hem upptäckte de att hela deras hus badade i vatten. Under tiden som de hade varit borta hade nämligen några inbrottstjuvar tagit sig in i fastigheten, och innan de gav sig därifrån hade de slagit sönder vattenrören och på så sätt skapat en rejäl översvämning. När de berättade det hela för oss var det uppenbart att denna upplevelse på många sätt var otroligt jobbig för dem.

Men som tur var så hade de för ett halvår sedan tecknat en försäkring med www.modernaforsakringar.se som gällde just för villor. Denna försäkring gäller dock inte bara skador på byggnaden utan också för just inbrott och även andra saker så som lösören. Tack vare tecknandet av denna försäkring så fick de ut tillräcklig med pengar för att renovera sin villa och återgå till ett normalt liv.

Eftersom vi inte hade någon sådan försäkring så var det första jag gjorde att teckna en sådan då jag hörde om denna tragiska händelse. Så, nu är vi alla säkra i området där vi bor. Och det känns faktiskt otroligt tryggt att veta att man kan få ut lite pengar om olyckan skulle knacka på dörren.

villaforsakring

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)