Ett försök till romantik!


Ja, det måste man ju göra ibland. I alla fall försöka. Noelle och jag har det bra, det har varit lite .. avundsjuka, tror jag. Eftersom jag har lagt nästan all min uppmärksamhet på Tyson så har ju vårt förhållande fått lida lite. Men nu ska det bli ändring på det, eller, jag kommer ju fortfarande lägga största delen av min tid på Tyson, eftersom man ju nästan måste det när de är valpar, men jag ska bli bättre på att faktiskt visa Noelle att hon också är viktig. I kväll har jag bjudit hem henne hit för en romantisk middag á la moi, jag är klart väldigt osäker på om jag kommer lyckas att faktiskt laga en måltid som faktiskt är ätlig. Men det är väl som alltid tanken som räknas om det skiter sig? Jag ska försöka mig på boeuf bourguignon, för det är ju mest på spisen som jobbet görs. Hur svårt kan det vara att lägga ner saker i en kastrull, liksom?

boeuf

Jag har även köpt ett presentkort på massage, för det uppskattar väl alla. Hon har dessutom klagat på spänningshuvudvärk, så det kan ju faktiskt både vara härligt och hjälpa henne. Jag hoppas verkligen att hon ser att jag försöker, får nog ta ett snack med henne om att tiden kommer läggas på Tyson en stund framöver också, men att jag ska bli bättre på att bjuda in henne. Hon kan ju vara med när vi busar, ju!

Wish me luck!

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)