Bra dag, idag!


glad

Jag är så galet glad idag, alltså! Jag träffade precis farsan över en brunch och han gav mig de bästa nyheterna på länge. Han har länge hållit på att renovera en gammal bil, som nu börjar bli klar. Gissa vem som ska få den?! Jovars, han frågade så snällt om det fanns någon chans att jag kunde ta över den. Errhm, JA?! Så snart kommer yours trouly vara ägare av en renoverad BMW. Det var fortfarande några saker som behövdes, och farsan lovade mig att vi skulle fixa det sista tillsammans så jag fick en lista på bildelar BMW som behövdes och så bestämde vi att vi skulle ses på lördag och börja så smått. Men alltså, hajar ni?! Till sommaren så kommer jag glida runt i en alldeles egen BMW! Det måste ju firas, med både en och två bärs ikväll! Wohoo! 

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)