Arkiv för kategori Annat

Jag får nästan eksem av obehag

Jahapp, inte nog med att så gott som alla polare pluggar och verkar har karriärvägen utstakad, nu börjar de dessutom köpa hus. Asså, jag älskar allt som har med inredning att göra och skulle gärna inreda ett hus men ni fattar va, köpa hus hur mycket vuxenpoäng är det inte på det?!?  Som tur är har jag några vettiga polare kvar, de som partajar lika mycket som jag och njuter av livet fullt ut. En av dem ringde mig och undrade om jag ville haka på en lägenhetsvisning som han bokat via en fastighetsmäklare i Trångsund. Köpa lägenhet är också lite vuxenpoäng men inte så mycket som hus. Det var en fett schysst lägenhet vi landade i. Den som hade stajlat upp lyan hade gjort ett bra jobb. Mäklaren som visade lägenheten var inte heller tråkigt att titta på så det slutade med att jag frågade efter hennes nummer. Tyvärr var hon upptagen. Man kan inte ha tur jämt.

mmmm

, , , , ,

Inga kommentarer

Kanske dags att växa upp…

Det landade som en bomb i skallen på mig. Jag är snart mittemellan 25 och 30 och har fortfarande ingen utbildning eller vet vad jag ska bli. Det verkar precis alla andra polare veta. Jurist, lärare, sjuksköterska, ingenjör, ekonom är det enda jag hör numera och alla verkar läskigt nöjda med att plugga. De verkar ju iofs vara en hel del party ihop med pluggandet också, det är lite tilltalande. Farsan och morsan har tjatat länge om att jag måste plugga och bli något. Men jag vet ju inte vad. Kan ta examen som festprisse? På en fest träffade jag en snubbe som var läkare och han pratade om att arbeta som stafettläkare. Började fundera på om det är läkare jag ska bli. Fast det verkar fett jobbigt att plugga så länge. Jag får nog fundera lite till. Ansökan till högskolan skulle in den 18 april så det är kört med plugg till hösten.

aaaa

, , , , , ,

Inga kommentarer

Dags för ny inredning

Är du på gång att renovera eller göra om i hemmet? Varje vår blir jag lite extra sugen på att göra om här hemma, varför vet jag inte riktigt. Hur som helst är det så även i år. Ingen renovering, men däremot vill jag möblera om och fräscha upp det lite i vardagsrummet.

Soffan ska bytas ut, liksom tv-bänken och den stora mattan. Jag vill också köpa massa nya växter, gardiner, kuddar och plädar med mera. Jag harf alltid varit ”lite feg” när det kommer till inredning, men denna gång tänkte jag satsa på en del produkter som sticker ut ur mängden. Färgskalan har jag bestämt ska gå i grönt, och till det vill jag ha vissa gulddetaljer på inredningsprodukter också.

För att hitta inspiration brukar jag surfa in på Confident Living. Köp inredning hos dem du också vettja, de har ett brett och varierat utbud! Ha det bra allihopa!

Spanat in denna soffa

,

Inga kommentarer

Lördagskänslor!

Tjabba alla helgfirare!

Ibland kan jag önska att jag inte levde för helgerna så mycket som jag ju faktiskt gör. Men det är ju något med att gå hem från jobbet på fredagar, den känslan är svårslagen. Men slagen av känslorna som man har när man vaknar upp på lördagen. När man vet att man har två hela dagar att spendera precis så som man vill utan några tråkiga måsten och en massa ansvar. Haha! Jag vet, jag vet, jag låter som en 17-åring, men jag tror det är min mentala ålder. Vissa har ju en 60-årig mental ålder, men jag har aldrig riktigt släppt det roliga när man var 17-18 och hela livet var framför en. Dagens planer är inga än så länge, precis som jag vill ha det. Men jag antar att vi kommer ta oss ut i stan i kväll för en ganska blöt kväll. Vad gör ni i helgen?

forever

Inga kommentarer

Hejdå sommaren!

bye

Inga kommentarer

Back on track!

Hej allihop!

Hur står det till med er? Har ni också kommit in vardagen nu? Jag känner mig fortfarande inte helt i balans med sömnen men det har blivit riktigt mycket bättre än förut. Nu har jag dessutom kommit in i mina bra vardagsrutiner där jag faktiskt kommer upp när jag ska, äter en stabil frukost, lagar storkok till middag så jag har till lunch dagen efter. Dessutom tränar jag faktiskt, hör och häpna, nästan  varje dag igen. Det känns skönt, faktiskt! Idag har jag lagat korv stroganoff som jag även har tre lunchlådor efter. Jag är back on track, helt enkelt! Nu är det bara sömnen som ska komma ifatt också!

stro

 

Inga kommentarer

The big short!

Tjabba allihop!

Nu vart man tillbaka i vardagen igen efter en galet lugn och härlig semester. Eller ja, lugn kanske inte är rätt ord. Men jag känner mig ändå utvilad, trots att det har varit en del fester och sena nätter. Sovit länge varje dag så det har väl vägt upp, antar jag. I går så jag film med Stefan, vi kollade på The Big Short som jag faktiskt inte hade sett ännu, och den var så jäkla bra. Har ni sett den?

Inga kommentarer

Åter till vardagen!

au

Inga kommentarer

Semester = sovmorgon!

sleep

Tjenare allihop!

Fy sören vad härligt det är att vara ledig, alltså! Jag visste inte hur trött jag faktiskt var tills jag inte behövde sätta väckarklockan på morgonen och sov i hur många timmar som helst. Det är verkligen vad denna veckan har haft som fokus, att sova ikapp hela året, känns det som. Riktigt gött är det, att bara slappa runt med polarna om dagarna och kvällarna och sedan sova så länge kroppen säger att den behöver. Att inte vardagen också kunde vara lite mer såhär, med mer sömn så blir man ju mer produktiv.

Hur har ni det? Semester?

Inga kommentarer

Sista dagarna ..

mes mes2

Inga kommentarer